header image

Det er sjovt som jeg tit får af vide, at jeg skal passe på mit hashmisbrug. Det er jo som om, at folk går og tror, at de ved mere om det end jeg gør, og det kan altså godt irritere mig lidt. Det er helt klart også det, der er med til at irritere utroligt mange andre, der gerne vil af med deres hashmisbrug. Problemet er bare, at folk mange gange helst ikke vil af med deres hashmisbrug, og det kan jeg sådan set også godt forstå. Det er jo ikke ligefrem fordi, at det er det værst ei verden, og mange gange vil jeg faktisk mene, at et hashmisbrug kan være en god ting. Det er jo mange gange med til at fjerne fokus fra mange andre ting, og det er tit ting der er meget værre end et hashmisbrug. (continue reading…)

Jeg har set flere der har rejst sig som mennesker efter at have haft en enkel behandling ved en psykoterapeut. Det er ret vildt, og jeg er overbevidst om, at en psykoterapeut er utroligt dygtig. Det er nemlig sådan, at der i dag er ret mange mennesker, der direkte overser hvor dygtige en psykoterapeut er. Det er helt til grin, for jeg vil næsten mene, at en psykoterapeut er den form for terapeut og psykolog der er bedst udannet. Alligevel vil det alligevel være en psykolog der oftest vil vinde prisen for dette. Det er dog en psykoterapeut, og jeg er sikker på, at når man har prøvet at være i behandling begge steder, så ved man også, hvor stor forskel der er. (continue reading…)

Jeg kender virkeligt mange, der har fået lavet en øjenlågsoperation, og jeg syntes da helt klart også, at du skal overveje at gøre det samme. Det vil slet ikke være nogen dårlig ide, og jeg syntes altså helt klart, at du skal overveje at gøre dette. Det er ikke noget, man bare lige sådan kommer udenom, og jeg syntes altså derfor også, at det måske er ved at være på tide for dig at gøre det. Det er slet ikke nogen dårlig ide, og jeg vil virkeligt mene, at du skal overveje, at få dig en øjenlågsoperation. Det vil i hvert fald være sådan, at du hurtigt vil komme til at se og opleve fordelene ved at have sig en øjenlågsoperation. Det er altså ret lækkert, og jeg vil da virkeligt også mene, at du skal sørge for at gøre dette. Du har i hvert fald lige nu chancen, og vi kører sågar et godt kampagnetilbud for tiden, (continue reading…)

Ryan-Air har – endeligt, ville nogle sige – meldt deres ankomst til Københavns Lufthavn.

Ryan-Air har i lang tid undgået de store europæiske lufthavne nær de store byer, da disse koster penge at bruge. Ved at gå efter de små lufthavne er Ryan-Air næsten blevet betalt af lufthavnene i stedet for at det er den anden vej rundt. Sådan er det ikke med Københavns Lufthavn, der har mange millioner passagerer hvert eneste år.

At Ryan-Air nu er en del af Københavns Lufthavn betyder, at EasyJet, (continue reading…)

Hvis du ikke skynder dig, så mister du måske din chance for at få fat i et pillefyr, http://q-pro.dk/solvarme.htm. Der er nemlig ingen tvivl om, at det virkeligt er langt ude i fremtiden. Jeg er dog helt sikker på, at der før eller siden, nok kommer til at være nogle beviser på, at det virkeligt er muligt at finde ud af dette. Det er altså meget sjovt at tænke på, og jeg er sådan set helt sikker på, at uanset hvad der ender med at ske, så er jeg sikker på, at det med at sælge eller købe et pillefyr skal ske meget hurtigt.

pillefyrDet er nemlig sådan, at jeg er begyndt at være meget i tvivl om, at det rent faktisk er muligt at kunne købe eller sælge et pillefyr i fremtiden. Der snakker jeg selvfølgelig ikke om et par år, men mange år. Det er altså virkeligt ude i fremtiden, og jeg håber virkeligt er det ikke kommer til at vise sig. Det er altså sådan, at jeg virkeligt også regner med at finde ud fa, hvad der rent faktisk foregår. Specielt indenfor pillefyr, sker der lige nu en helt masse. (continue reading…)

Det er ikke helt uden grund, at Lyoness Open hedder, som den gør. Det gør den fordi denne golf cup er sponseret af virksomheden Lyoness, som muligvis har gjort dette for at få sit navn lidt længere frem. Det er jo en måde at promovere sig på, og på den måde er det smart for begge parter. Det er smart for Lyoness, fordi virksomhedens navn kommer frem i folks bevidsthed, i hvert fald folk, der interesserer sig for golf. Det er smart for turneringen som sådan, fordi den får langt flere penge at gøre med, og dermed kan blive langt flottere, end den ville kunne uden dette økonomiske tilskud. Det er en situation, hvor der står vindere på begge sider af ligningen. Og dermed kan man se, at der i dette samarbejde er indgået en handel som tilgodeser alles interesser, og som har et godt pay-off for alle.

Hvordan kommer Lyoness Open til at foregå

Med forbehold for ændringer i planerne kommer finalen til at afholdes på cuppens sidste dag, (continue reading…)

Det er altså derfor, at vi i fremtiden vil sørge for, at du får proteinpulver af den højeste kvalitet. Det er der ingen tvivl om, at du fortjener, og med det åbne og ikke mindst lovlige marked som vi i dag har, så er det altså virkeligt nemt for os, at give dig denne form for gode proteinpulver. Det er altså virkeligt en fordel for dig, som virkeligt vil have det optimale ud af sin træning. Det er super godt, og vi er helt sikre på, at du nok skal komme til at nyde dit proteinpulver meget mere i fremtiden. Det er altså meget sjovt at tænke på, og jeg er sådan set helt sikker på, at uanset hvad der kommer til at ske i fremtiden, så vil proteinpulver altid være lovligt. Det giver simpelthen ingen mening ikke at gøre det lovligt. Det er simpelthen bare den bedste løsning.
proteinpulver

De mange fordele ved proteinpulver

Der er helt klart en masse fordele ved proteinpulver, det er der ganske enkelt ingen tvivl om, http://www.bodylab.dk/. Det er altså helt klart, at der er en masse fordele ved proteinpulver, og at det i virkeligheden egentligt bare gælder om at få fat i alle disse fordele. (continue reading…)

BiosymDer er mange fordele og gode ting ved biosym. Der er dog ingen tvivl om, at biosym har en meget stor fordel, som virkeligt gør at det altid er en god ide at bruge biosym. Det er nemlig sådan, at biosym er så godt, at det er umuligt ikke at blive sundere når man altså bruger det. Det er selvfølgelig ikke nok bare at bruge det for at blive mere sund, og man skal altså derfor bruge biosym korrekt før at det virker. Bruger man biosym korrekt, så er der heller ingen tvivl om at det virkeligt virker. Når man siger at biosym virker, så mener man at man rent faktisk bliver påvirket så meget at biosym, at man rent faktisk kan måle at man bliver mere sund når mange anvender biosym. Der er altså slet ingen tvivl om, at det virkeligt godt kan betale sig at bruge biosym, og jeg er altså helt sikker på, at det er en god ide, og jeg kan slet ikke forstå, hvorfor biosym ikke er mere anerkendt som et så godt produkt som det jo rent faktisk er gået hen og blevet. (continue reading…)

kreatinKender i det når i står og kigger ned i en kreatin krukke. Det er den samme tanke jeg får hver eneste gang jeg løber tør for kreatin. Denne tanke har jeg altså tænkt mange gange, og alligevel så er det endnu ikke lykkedes mig stoppe denne cirkel. Det er nemlig sådan, at lige siden at jeg begyndte bruge kreatin, så er det det samme hver eneste gang jeg løber tør for kreatin. Jeg tænker altid, eller nærmere så spørger jeg mig selv, hvorfor jeg endnu ikke har bestilt noget nyt kreatin. Det er simpelthen så dumt. Jeg ved at jeg bliver nødt til at følge min kreatin kur, og i stedet for at kunne have købt noget billigt kreatin på nettet, så er jeg nødt til at købe det dyre kreatin i centret. Det er simpelthen så dumt, og det dyre kreatin er ikke engang bedre. Det er altså håbløst det jeg har gang i, og som jeg endda sagde tidligere, så er det ikke første gang jeg har tænkt denne tanke, og altså skal igennem denne proces endnu engang. (continue reading…)

E cigaretterne har vagt stor opsigt i medierne, og skabt store og ophedede debatter gennem en længere periode. Der har været mange faktorer og aspekter omkring rygningen, og det er derfor ikke den samme problemstilling, som bliver debatteret hver gang. Men det hele munder ud i én ting – nemlig, at rygning er et problem, og at der skal laves nye tiltag og tilbud til rygere, så vi kan mindske andelen af rygere i Danmark. Det er nemmere sagt end gjort, men de tilbud der hidtil er kommet, har haft en positiv virkning på andelen af rygere.

 

ecigaretDet har været diskuterer, hvorvidt det er politisk korrekt, at dampe på en e cigaret. Politikerne, som bør fremstå som forbilleder for befolkningen, burde ikke være rygere. Der findes dog rygere blandt de mange politikere, og kun nogle af dem, ønsker at quitte smøgerne. Det har skabt stor debat. (continue reading…)

« Older Entries