Hunter gummistøvler – perfekt til det nordiske klima

Når det er tid for festivalensæson, forsøger kendiser og trendy festivalgæster altid at være trendsættende i stilfulde outfits. En af de trends der virkelig gør sig i det nordiske klima er de flotte Hunter Gummistøvler. De knæhøje gummistøvler, som kærligt kaldes “wellies”, Hunter gummistøvler blev oprindeligt produceret af North British Rubber Company, senere kendt som Hunter Boot Ltd, og den dag i dag er Hunter gummistøvlerne det foretrukne gummistøvle brand i England – og nu også i Danmark.

Hunter Gummistøvler var historisk set skabt som fodtøj til soldater arbejder i oversvømmede terræner under verdenskrigene. På det tidspunkt Anden Verdenskrig sluttede, blev Hunter Gummistøvler det mest populære udendørs fodtøj til englændere i alle aldre. I Danmark og Norden slog Hunter gummistøvlerne først for alvor igennem for ca. 5 år siden, da flere topmodeller begyndte at bruge gummistøvlerne som en vigtig del af deres look.

I dag har stort set enhver dansk kvinde med respekt for sig selv et par moderigtige gummistøvler. Fra at være praktisk fodtøj til soldater i skyttegravene har Hunter gummistøvlerne udviklet sig til en mode accesorie på højde med de allerhotteste modetrends. Så hvis du ikke har købt et par Hunter støvler, så tag et kig på nettet, der er masser at vælge mellem.