Betal ekstra for kontorrengøring

Hvis jeg skal give dig et godt råd, der kan få din kontorrengøring til at gå over i historien, som både den billigste og den bedste kontorrengøring på samme tid, så skal du altså gøre det samme som jeg har gjort. Det jeg gør, er nemlig at jeg sørger for at betale ekstra for min kontorrengøring. Jeg betaler det dog ikke til chefen, og hvad jeg ganske enkelt gør, er sådan set bare, at jeg giver lidt drikkepenge til rengøringskonerne, og det er altså med til at gøre dem så glade, at de også gør deres arbejde endnu bedre næste gang, hvilket altså bare betyder, at jeg giver endnu flere penge næste gang. Det er en sund spiral, og den er jo virkeligt med til at betyde, at stort set alle der arbejder for mig, også har det så godt, at de virkeligt ikke kan undgå at have det bedre når de laver min kontorrengøring end alle andres. Det gælder altså bare om, at positionere sig som den bedste chef, da det også vil give de bedste ansatte.

Meningen med kontorrengøring

Det giver altså ret god mening, og jeg er sådan set heller ikke i tvivl om, at jeg allerede i dag har fat i den lange ende. Det er ret fedt at tænke på, og det er jo sjovt nok også grunden til, at det på et eller andet tidspunkt, simpelthen bare er nødt til at gå op for dig, hvad dine muligheder rent faktisk er. Det er altså ret interessant, og det er jo samtidigt også grunden til, at det på et eller andet tidspunkt, simpelthen bare er nødt til at gå op for dig, hvad dine muligheder reelt er. Det er jo desuden også ret sjovt at tænke på, og jeg håber da virkeligt også bare, at du snart er med på, hvordan du skal betale ekstra for din kontorrengøring.