Boligadvokater på Frederiksberg er ellers dyre

Engang imellem handler det om at være kvik ved havelågen, når der skal handles bolig. Det handler om at få kigget kontrakterne igennem og sikre sig, at alting fungerer, så man ikke bliver snydt.

Det være sig en lejekontrakt, en boligoverdragelse, en forsikringskontrakt omkring ejerskifte eller lignende, vi taler om her, som boligadvokater ved en masse om. Fordele ved at bruge boligadvokater er åbenbart for de fleste, da ingen af os jo ønsker at blive snydt – tænk hvis der ikke står noget med skimmelsvamp i ejerskiftet eller prisen bare lader til at være alt for høj og uden betingelser, der appellerer til huskøbers fordel.

En boligadvokat skal i Danmark være uddannet og godkendt for at kunne bruge titlen på hjemmesiden eller sit visitkort f.eks. hvilket borger for en vis kvalitet. Det koster noget for den enkelte advokat, så en advokat på området koster også penge. En del penge ofte! Især på Frederiksberg kan de lokale boligadvokater være krasse i prisen, der kan svinge helt op til ca. 2300 kr. i timen. Det kan kort sagt blive til en del, hvis der skal kigges mange papirer igennem og tinglysningen evt. også lige skal ordnes!

Det kan derfor anbefales at besøge hjemmesiden her om temaet boligadvokat Frederiksberg. Den opsummerer, hvad disse advokater kan, og der fremgår også nogle fair pakkepriser at forholde sig til. Afsenderen er en boligadvokat fra bydelen, som gerne vil differentiere sig lidt og gøre noget ud af sin tilstedeværelse på internettet.

Tag at kigge lidt på hjemmesiden og undgå at blive snydt på forhånd. Boligbranchen kan være slem med mange ”flinke” folk som f.eks. hussælgeren med skimmelsvampen, lånemanden i banken og den hurtige ejendomsmægler. Kun med en dygtig boligadvokat kan man for alvor føle sig sikker!