Det er et yndigt land med solvarme

Verdens elementer

Danmark er et yndigt land med smuk natur og en lykkelig befolkning. Midt i den skønne natur, finder man dog ikke kun søer, bøgetræer og jordbærplanter, man finder nemlig også vindmøller, jordvarme, solvarme etc.. Denne udnyttelse af verdens elementer, er perfekt i forhold til vores levevis. Jo flere ting der bliver opfundet og opdaget, desto mere energi skal vi bruge og desto mere energi skal der udvindes.
solvarmeanlæg

Vindmøller

Vindmølle parker bliver i fremtiden en naturlig del af landskabet og kommer til at pryde manges hjem – enten i form af vindmøller i haven, eller i form af elektricitet til fjernsynet, komfuret eller lampen. Vindmøller udnytter vindens energi, lagrer denne og sender elektriciteten videre ud til forbrugerne. Flere forbrugere synes vindmøllerne er en rigtig god idé, men mange af disse forbrugere er også utilfredse med vindmøllens klodsede udseende. Vindmøller er ikke ligefrem en fryd for øjet.

 

Jordvarme

Jordvarme er smart, fordi jordens temperatur nogenlunde er stuetemperatur. Hele haven bliver gravet op, for at lægge rørene i jorden, der skal udvinde jordens varme. Herfra bliver varmen sendt rundt i huset og jordvarmen bruges ofte til gulvvarme. Jordvarmen kræver dog, at man har lidt have og at man gider grave hele haven op. Er man ikke interesseret i dette, kan man vælge den sidste energi-type; solvarme.

 

Solvarme

Solvarme derimod er utrolig nemt. Solvarme anlægget udvinder solens varme, lagrer den og bruges blandt andet til at varme vand med. Solvarme er hurtigt at installere og kræver kun et opkald til en udbyder af disse. I disse tider kan man også få anlæg, der ser mere moderne ud og som passer til husets farve og form. Man kan hertil vælge forskellige størrelser og placeringen kan være næsten alle steder udenfor. Ofte placerer man solvarmen på taget, hvor solen har direkte adgang til anlægget.