En USB stik 128GB en god måde at udvide din harddisk plads på

Vi kender alle sammen til problematikken med at løbe tør for plads på harddisken. Dette kan være til stor irritation og frustration. Det betyder at din computer begynder at køre langsommere når der ikke er ledigt plads på harddisken. Derudover er der mange programmer som ikke kan køre hvis der er en vis mængde ledig plads. Så udover din computer kører langsommere så er der også programmer der ikke eksisterer.

 

En USB nøgle 128 GB i stedet for en ekstra harddisk

Når du er løbet tør for plads er der flere muligheder for løse problematikken. Du kan vælge at slette filer på din harddisk. Denne løsning virker, men desværre er der mange som ikke har ting, som de ikke anvende, som derved kan slettes så dette er ikke en god løsning. Den næste mulighed er at anskaffe sig en ekstra harddisk. Dette løser plads problematikken men kræver en masse tid og kræfter. For det er ikke altid der er plads til en ekstra harddisk i din computer. Hvis der ikke er det skal du geninstallere hele computeren og starte forfra. Vælger du derimod en USB stik 128 GB får du masser af ekstra plads uden at du skal rydde op på din computer eller behøver slette eller geninstallere nogle programmer.

 

Transportabel hukommelse på 128 GB

En anden fordel ved at anskaffe sig en USB stik med 128 GB er at den er transportabel. Så på denne måde kan du spare en masse penge idet du så ikke får brug for en cloud løsning eller tilsvarende. Det koster penge at anvende en cloud løsning med 128 GB plads. Det koster derimod ikke noget at flytte 128 GB USB stik rundt. Du kan have den i nøglen eller dit nøglebundt alt afhængigt af dit temperament. ¨

 

Du går ikke på kompromis med ydeevnen

Med den nye USB 3.0 så mærker du sjældent at du er på en USB stik i modsætning til en traditionel harddisk. Så får en billig, hurtig og transportabel løsning.