Få en negletekniker uddannelse, det er ikke svært

Det rigtige karrierevalg er vigtigt for din personlige trivsel, at du føler du laver noget du er glad for og kan stå inde for. Her kan du læse Tine Jensens historie hvordan hun gik fra depression til glad for sin hverdag med et karriereskift.

Jeg er lige blevet negletekniker, det er nok en af de de bedste ting der er sket for mig.

Jeg har haft mange forskellige jobs, lige fra kassedame til telefonsupporter, fælles for dem alle var at der var ingen af dem, den gav mig noget, andet end penge selvfølgelig.

negelteknikerNår jeg før i tiden kom hjem fra arbejde, har jeg altid følt mig meget træt og udkørt, ikke fysisk, men psykisk. Det blev så slemt at jeg måtte til psykiater, da jeg havde svært ved at få hverdagen til at fungere. Psykiatrikeren fandt hurtigt ud af at jeg havde en middel svær depression.

Gennem mange samtaler med psykiatrikeren, fandt vi ud af at min depression skyldes at jeg ikke havde det godt på mit arbejde.

Nu er min psykiatrier ikke typen der symptom behandler med piller, han fjerner årsagen. Og vi kom frem til at jeg skulle finde et arbejde jeg kunne lide og virkelig brændte for.

Jeg har siden jeg var helt ung, tænkt at jeg gerne ville være negletekniker, men jeg har aldrig haft mod på at tage en negletekniker uddannelse.

Nu da jeg var sygemeldt, undersøgte jeg hvordan jeg kunne tage en negle uddannelse, det viste sig at det var rigtigt nemt, grundkurset tog kun 3 dage, og så skal man løbende efteruddanne sig, men mange af kurserne er online så det er ikke noget problem, da det er rigtigt interessant at følge med på negle moden, og være opdateret.

Jeg har nu fået job i en frisørsalon, hvor jeg ordner kundernes negle mens de får ordnet hår. For eksempel hvis der er en der skal sidde med farve i, så kan de lige så godt få ordnet negle imens.

Jeg kommer nu hjem fra arbejde hver dag, og virkelig føler jeg har lavet noget der interessere mig, og jeg har hjulpet en masse piger med at blive smukkere. Det er en utrolig rar følelses at komme hjem og vide man har udrettet noget godt.

Min depression er nu helt forsvundet, og helt uden brug af medicin, det har lært mig at man skal finde et arbejde der interessere en. Nøglen til at finde lykken, er at kunne holde af hverdagen.

Fortæller Tine

Vil du dele din historie om dit karrierevalg, så skal du være velkommen til at sende den til os.