familieopstilling

Få hjælp til familieopstilling på YouTube

Hvis din familie har gennemgået en form for traume, eller har andre uløste problemer som I gerne vil slippe af med, kan familieopstilling være ret rigtig fint sted at starte.

Familieopstilling er en måde, hvorpå familien kan få sat ord på sine problemer, og sammen finde en holdbar og konstruktiv løsning.

Det er en metode, som utrolig mange familier synes rigtig godt om.

Få hjælp til jeres traumer

Familieopstilling fungerer således, at det ledes af en såkaldt facilitator, som starter ud med at stille en række spørgsmål, angående de problemer man oplever, hvad man ønsker at opnå, og hvad der helt konkret er sket, som har været skyld i disse problemer.

I bund og grund handler det om at gøre familien opmærksom, på den dynamik, som er i familien. Det handler også om at finde ud af, hvilke medlemmer af familien, som er de centrale aktører, og som spiller ”hovedrollerne” i denne problemstilling.

Herefter handler det om at få disse medlemmer til at sætte ord på, hvad der er sket, og hvilke ting som de individuelt kæmper med. I de individuelle problemer, kan nogle af årsagerne til problemerne nemlig også findes.

På YouTube finder du hjælp

For nogle kan det virke radikalt at søge professionel hjælp, hvor hele familien skal inddrages.

Før du, og din familie, vælger at tage dette skridt, kan I finde videoer om familieopstilling på YouTube, der forklarer, hvad det går ud på.

Man kan også se videoer med eksempler fra en rigtig familieopstilling, og man kan ligeledes finde videoer, hvor familier, der har været igennem denne proces, deler deres erfaringer og resultater.

Der er altså masser af råd og hjælp at hente på nettet, hvis du føler, at du bliver nødt til at se det lidt an, før du inviterer hele familien.