Flytning til Norge

Jeg havde afsluttet tre lange år på gymnasiet. Jeg var meget glad for at være færdig, fordi jeg ville tjene penge, arbejde og komme ud at rejse. Jeg havde meget lyst til at komme ud og se nogle andre lande end Danmark, men jeg skulle jo bruge penge til det. Men så kom jeg på den idé, lige som mange andre gør og har gjort, at tage til Norge og arbejde. FlyttefirmaFor det første har man mulighed for at tjene mange penge, derud over kunne jeg kombinere mine behov. Jeg kunne tjene penge i mens jeg var i et andet land. Det var en vind-vind situation. Jeg søgte forskellige steder i Norge, mest i restaurationsbranchen, da jeg havde erfaring i forvejen. Jeg fik job på en restaurant i Lillehammer og skulle flytte efter en måned var gået. Jeg grublede over hvordan jeg bedst og billigst kunne lave en flytning dertil. Jeg søgte på nettet og fandt en billig flytning, over en flytteforretning.

 

Flytning til Lillehammer

Min flytning gik godt og jeg kom derop. Det var et dejligt lille sted det lå. Sæsonen var ikke helt gået i gang da jeg kom derop, så jeg kunne langsomt finde mig til rette og lære hvad læres skulle. Jeg blev rigtig glad for at være i Norge og fik mig nogle norske venner, som jeg var meget sammen med. Vennerne deroppe fik jeg med til at købe nogle ski. Jeg havde aldrig prøvet det før men det gik derud ad. Jeg lærte hurtigt at stå på dem og det var rigtig sjov. Det var en fast beskæftigelse når jeg havde fri.  Da højsæsonen startede, var der dog ikke så meget tid til det, da jeg stort set ikke havde fri. Men så fik jeg tjent mange penge.