motoriseret

Føl glæde ved København på en anderledes måde

For 3 dage siden var jeg et smut nede og spise i på en restaurant i Kødbyen med mine venner.

Her blev jeg konstant passeret af folk på elektrisk løbehjul og cykelstierne var overrendt med motoriserede køretøjer fx el cykler, elektriske longboards og el løbehjul. Først blev jeg lidt bestyrtet og forstod ikke helt hvad de her ting gik ud på og hvorfor det var sådan! Hvordan kunne de have råd til at købe de her nye el løbehjul, og hvordan fungerede de i grunden.

Jeg noterede mig hurtigt at de fleste el-løbehjul hed Voi, Circ, Wind eller Lime. Inspireret af de unge mennesker tænkte jeg, at hvis de kunne så kunne jeg i hvert fald også! Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min fornøjelse at jeg kunne bruge en tilbudskode. Online kunne jeg ved at søge finde en Voi rabatkode, som var det program jeg havde fået sat op på min mobiltelefon.

Det tog ikke lang tid så kørte jeg rundt i KBH på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da rabatkoden fungerede præcist som den skulle. Der er flere steder på nettet hvor de havde rabatkoder til el-løbehjul men der hvor jeg fandt en oversigt over rabatkoder, der var der også en del andre sjove kampagnekoder jeg kunne bruge. Hvis du ikke har prøvet det før – så prøv det – det var ret underholdende!

Når byens rum ændrer sig

Men en muse i ryggen så jeg mulighederne for oplevelser i byens rum i en radikalt anderledes form. Jeg parkerede derfor min bil i gåafstand med en ny ParkMan rabatkode, – den havede jeg også fundet på nettet. Derefter gik jeg videre til turens mål – nemlig en skaterpark! Hvad siger du så? Her kom der fuld knald på de sanselige oplevelser da jeg blev iført inliners, som er en slags rulleskøjter. Hjulene på inliners står i en række. Navnet inliners referer for det ikke skal være løgn til at hjulene står på en line. Det er sjovt, men det er også svært! Så trods at jeg var pakket ind med alt det beskyttelsesgrej jeg kunne finde præsterede jeg alligevel at tage en tur på rumpetten.

Det skete første gang, da jeg endelig fik taget mod til mig og strøg hen til den lille skaterrampe med hævet pande, men da jeg var en en meter fra rampen, så var der ikke mere mod tilbage og jeg gik i panik og dette resulterede naturligvis i at jeg mistede balancen fuldstændig og endte på en usædvanlig uheldig måde på jorden.

Efter jeg havde sundet mig lidt var der et par unge fyre der lige ville høre mig om jeg ikke kunne tænke mig at være med i deres kamp og de manglede lige en sidste spiller. Det var en kamp i noget der hedder floorball. Det er en sjov mellemting mellem fodbold og ishockey, og selv om det var sjovt, så er jeg bange for jeg ikke var særlig god til floorball og jeg tror, at drengene på det hold, som jeg spillede med på fortrød at jeg spillede med dem. Vi fik i hvert fald smæk, som det vist hedder men det var underholdende at prøve Floorball.

Det at udnytte byens rum på sanselige nye og anderledes måder er nu blevet en mission for mig, så jeg har sat mig for følgende projekter: At skyde pile afsted med compoundbue mod skydeskiver af den ene og anden slags, hoppe rundt og udnytte kroppen med parkour og Streetmovment på Vesterbro, skyde med legetøjs guns udendørs på Hardball Heaven banen i Hillerød og sidst men ikke mindst at slippe ud af escape rooms i DownTown.