Gadgets til baren

Gør din hjemmebar til enhver mands drøm, køb de gadgets der sætter din hjemmebar et skridt foran drengenes.

De fleste mænd har en hjemmebar. Det behøver ikke at være et decideret rum, men et afsnit af stuen som bliver brugt når drengene kommer forbi. Det er hyggeligt, det er drengenes tid og der bliver drukket. Men der skal ikke mange tiltag til for at gøre det en smule sjovere, en smule mere spændende, og gøre kammeraterne en smule jaloux på en. Dette kan man gøre ved at anskaffe sig gadgets.

 

Lad være med at overdrive

Når du skal til og anskaffe dig gadgets til hjemmebaren så lad være med at overdrive. Når det drejer sig om gadgets kan du roligt gå ud fra devisen om at ”less is more” hellere et par sjove gadgets som bliver brugt fremfor 10-20 gadgets som ender med at flytte fokus fra drenge fællesskabet. De gadgets du vælger skal være sjove og være der for deres funktion og ikke kun være der, for at være der.

 

De små gadgets der gør en ”forskel”

Du kan når du skal anskaffe dig gadgets til minibaren eller hjemmebaren vælge at erstatte ting som du bruger i forvejen med gadgets. For eksempel isterningerne, hvorfor nøjedes med traditionelle firkantede isterninger når du kan få isterninger der passer til stemningen, det kan være alt fra isbjerge isterninger til vampyr isterninger til shotglas isterninger. På denne måde kommer din gadget til udfylde en rolle.

 

Drikke gadgets

Skal du have lidt større gadgets til hjemmebaren kan du vælge nogle drikke gadgets som gør det fælles drikkeri en kende sjovere. Der findes mange forskellige gadgets der opfylder dette mål. En af dem er en kæmpe øl bong som holder op til 12 øl, som er alle tiders måde at samle selskabet på. Nogle andre gode sjove gadgets til hjemmebaren er drikkespil, alko-pistoler, diverse oplukkere. Ja det er igen kun fantasien der sætter grænser.

Så når du skal anskaffe dig gadgets til hjemmebaren så sørg for at køb nogle få enkelte gadgets som er sjove at bruge mens man drikker og husk hellere 1-2 rigtig sjove gadgets fremfor 10 kedelige. Så ender det ikke med at drengene bliver imponeret over dine gadgets men nærmere irriteret.