Hvorfor bør gå til Open Source Software?

“Open source er et sæt principper og praksis om, hvordan man skriver software, hvoraf den vigtigste er, at kildekoden er åbent tilgængelig”

Den gratis software-bevægelsen blev lanceret i 1983. I 1998 talte for en gruppe af individer, at begrebet fri software blive erstattet af open source software (OSS) som et udtryk, som er mindre tvetydig og mere behageligt for virksomhedernes verden. Softwareudviklere måske ønsker at offentliggøre deres software med en open source licens, så at nogen kan også udvikle den samme software eller forstå hvordan det virker.

Fordele ved Open Source Software:

Low Cost
Ingen grund til at købe dyre serversoftwarelicenser eller forny. Tjenesten omfatter al den nødvendige software, og aldrig krævet noget ekstra software.

Effektiv Arbejde
Den væsentligste årsag er det er virusfri. Også det virker fint med lavere konfiguration hardware. Du vil ikke kræve at tage en højere konfiguration hardware.

Pålidelighed
Næsten alle software releases indeholder fejl. Når en fejl er spottet i leverandørejet software, de eneste, der kan ordne det er de oprindelige udviklere, som kun de har adgang til kildekoden. Open source software er anderledes. Som et stort antal brugere kan få adgang til og ændre koden, bugs tendens til at være mere synlige og hurtigere korrigeres. Et af de slogans for open source-bevægelsen er, at »eftersom nok øjne er alle fejl er lavvandede ‘

Customization
Closed source programmer kan kun tilpasses eller tilpasset af den oprindelige leverandør. Open source-programmer kan tilpasses af alle med den fornødne dygtighed. Således kan open source software let tilpasses til at opfylde specifikke brugerbehov. Selv hvis du ikke kan programmere dig selv, er det let at skrive en funktion anmodning om en open source software projektets hjemmeside. Hvis du ønsker noget tilføjet eller tilpasset hurtigt, kan du generelt beta  le en passende dygtig softwareudvikler til at gøre det for dig.

Oversættelse
Med adgang til kildekoden i cms system som Typo3 er det let at oversætte sproget i software interface. Store lukket kildekode kommercielle softwareleverandører er normalt uvillige til at omsætte deres produkter til mindre udbredte sprog, da markedet for dem ville være for lille til at sikre overskud.

Easy Learning Fra eksemplerne
Hvis du er interesseret i programmering, open source-kode giver en fremragende ressource, hvorfra man kan lære, og open source-projekter giver en praktisk miljø til at teste dine færdigheder. Bare se udviklingsprocessen kan give en uddannelse i sig selv. Hvis du vælger at indsende kode til et open source-projekt, vil det generelt blive kontrolleret og kommenteret af erfarne programmører. Når du har overbevist projektet samfund, at din kode er af passende kvalitet, kan du blive givet fuld committer rettigheder selv.

Stort Fællesskab og blive en del af det
Med vedtagelsen af ​​open source software, du bliver en del af et fællesskab af brugere og udviklere, der har en interesse i at arbejde sammen om at støtte hinanden og forbedre softwaren. I hvilket omfang du indgå med dette samfund er op til dig, men du kan få de immaterielle fordele af goodwill, hvis du gør.

Der er førende software og udvikling, som udbyder en række stærke Open Source Software, der giver nul-risiko, omkostningseffektiv funktionalitet. Snarere end den dyre og risikable strategi med at opbygge en skræddersyet websted fra bunden First Rate bruger en gennemprøvet basissystemet og skal blot tilsluttes i gennemprøvede moduler efter behov.
Populære open source-software:
• Oscommerce – Ecommerce Application
• Zen Cart – E-handel Application
• Joomla – Content Management System
• TYPO3 – Enterprise Level Content Management System
• X-Cart – E-handel Application
• Cs-Cart – Ecommerce Application
• WordPress – Blog System
• phpBB – debatforum
• Drupal – Content Management System
• Moodle – Learning Management System
• phpNuke – Content Management Portal
• mambo – Content Management Portal
Regards,
Whites Destiny –
www.perceptionsystem.com