Imponerende gæstfrihed af safarirejser til Afrika

En ting er helt sikkert, at hvis du vil have en dejlig tid i Kenya så bliver du nødt til at bruge flere penge. Men safarirejser til Afrika gjort min safari i Kenya meget overkommelige.

Da jeg havde kun lidt tid til at tilbringe, jeg valgt for 3 / eller 4 dage Tsavo East-West-Amboseli fra en liste af ture, der tilbydes af safarirejser til Afrika. Jeg fik at vidne masser af vilde dyr, og jeg nød virkelig at klikke på deres sjove og søde bevægelser.

Transporten fra safarirejser til Afrika var meget praktisk og luksuriøse. Da vi besøgte Amboseli National Park, det var sådan en vidunderlig syne. Min safari i Kenya var meget behageligt med bistand fra safarirejser til Afrika.

Jeg var så tilfreds med de tjenester af Safari rejser til Afrika, at jeg øgede mit ophold der og gik i 6 dage Mt. Kenya-Aberdares-Lake Baringo. Jeg må sige min tur var meget interessant. Jeg var meget imponeret af varmen af safarirejser til Afrika.