Jeg fandt lykken med Websitesupport.dk

Websitesupport.dk fik min forretning op i omdrejninger. Ikke forstået at jeg har været sløv men når man laver forretning på internettet er det mange aspekter og man kan ikke have styr på alle områder selv. Så man meget afhængig af de folk der skal hjælpe en.

Jeg har både nogle wordpress sites og nogle forskellige webshops lavet i prestashop systemet. Begge systemer er opens source og det er gratis at bruge dem. Men hvis man har for eksempel brug for hjælp til wordpress eller for prestashop support, så koster det.

Det er ok at betale for serviceydelser men det skal være fair. Jeg har desværre indtil nu hvor jeg har fundet Websitesupport.dk, kun haft dårlige erfaringer med den danske it branche.

Alt for tit har jeg oplevet at en (dum)smart sælger har ringet og lovet guld og grønne skove, jeg, dum som jeg er har for tit troede på hvad de sagde og købt deres ydelser. Men hver gang er resultaterne udeblevet. Jeg har oplevet at jeg har haft et WordPress support abonnement, og hver gang jeg havde brug for hjælp sagde support medarbejderne fra det pågældende firma, at de ikke kunne finde ud af at læse problemet. (de reklamerer endda med at de er nordens bedste webbureau – men det er vidst selvudnævnt). Eller at det ikke hører med i min aftale, de giver bare skylden på sælgeren og siger “han ved ikke hvad han sælger”

Men alt dette er slut, Nu benytter jeg kun Søren fra websitesupporten for han kan sit kram, jeg har ikke haft et problem som han ikke har kunne klare og han er meget venlig at snakke med.

Du kan læse mere om firmaet her websitesupport.dk