Mænds magnetiske armbånd for Power og stolthed

Mange tror måske, at kvinder er de eneste, der kan moderigtigt bære armbånd. Mænds Magnetarmbånd er imidlertid en vigtig undtagelse i den forstand, at de er både stilfuldt og terapeutisk. De designs er specielt lavet til gentleman-smag. Du har friheden til at vælge en række forskellige materialer med magnetiske kræfter, der angiveligt behandle fysiske lidelser. Da mænd formodes at være betydeligt mere aktive end kvinder, er de også tilbøjelige til forskellige fysiske problemer som håndled og ledsmerter, muskelkramper og lignende.

Mænd er Magnetarmbånd komme i handy da disse er kendt for at yde smertelindring og reducere inflammation på håndleddet og andre nærliggende områder. Magneterne anvendes på de berørte områder, som kan behandle lidelser som tennisalbue, karpaltunnel, ømme håndled ofte lidt som golfentusiaster og hånd spasmer opleves af weekend krigere og scene fædre. De designs er lavet af premium kvalitet metaller som rustfrit stål, kobber, titan, guld og sølv. Disse stykker er meget holdbare og lavet til at modstå eksterne elementer som vand, rust og støv.

Mænds Magnetarmbånd  er lavet til at holde i flere år, da fabrikanterne er bekendt med, at mænd giver affektionsværdi for deres lille smykker. Disse bør aldrig plette eller fade og skal altid komme med en garanti for at bevise sande værd og holdbarhed. Der er flere designs, der specifikt henvender sig til det maskuline livsstil. Sporty designs er fremstillet af rustfrit stål eller titanium, som også er vandtæt og ikke plette eller korroderer.

Mænd kan mageligt bære de lette stykker mens du dyrker sport eller laver udendørs-og vandaktiviteter. De armbånd kommer med magnetiske Easy Lock spænder, der er ekstra sikker, så de ikke ved et uheld glide eller briste under anstrengende bevægelser. Nogle modeller indeholder elastiske bånd, hvori hånden kan nemt slippe igennem uden at nogen af de risici, som spænder har.