Min mor lærte mig at fiske

Jeg var  opdraget af min mor, da min far ikke særlig tit var hjemme, da han  arbejde på en stor båd. Det betød at alt sådan noget med at fiske  og lignende lærte jeg fra min mor. Jeg tror også at det er grunden  til at jeg i dag bruger powerbait, selvom mine venner siger at regnorme  er bedre.

Det at det var min mor der lærte mig at fiske, betød at  når vi skulle finde madding, gad min mor ikke blive beskidt ved at  grave efter regnorme, og hun sendte mig derfor bare op i den lokale  fiskebutik, for at købe noget powerbait. Hun sagde at det fungerede  bedre, altså at fiskene hellere ville bide på krogen hvis der var  powerbait i stedet for regnorme eller andet madding.

powerbait Derudover var powerbait  også langt nemmere at få fat i, og det var ikke engang så dyrt. Man  kunne selvfølgelig også køb regnorme til fiskeri ved nogle små butikker,  men min mor mente stadigvæk at powerbait virkede bedre. Jeg er desuden  også enig i at powerbait er det bedste, da det er mig der fanger flest  fisk, når jeg er ude at fiske med mine venner, men de mener alligevel  at regnorme er den bedste madding. Jeg tror det er fordi at de blev  opdraget af deres far til at tro at regnorme er bedre end powerbait.  Problemet er at der er mange af de voksne mænd der ikke mener at powerbait  virker, da det ikke komme fra naturen, og det derfor ikke virker ordenligt.

Som sagt tidligere er jeg ikke enig, og jeg mener stadigvæk at powerbait  er klart det bedste, og jeg er ligeglad med at de andre ikke bruger  powerbait, for så er der flere fisk til mig. Så når de irettesætter  mig ryster jeg bare på hovedet, og peger på min spand der er proppet  fisk, og siger at powerbait ser ud til at være det bedste madding.