Mit sidste kreatin

kreatinKender i det når i står og kigger ned i en kreatin krukke. Det er den samme tanke jeg får hver eneste gang jeg løber tør for kreatin. Denne tanke har jeg altså tænkt mange gange, og alligevel så er det endnu ikke lykkedes mig stoppe denne cirkel. Det er nemlig sådan, at lige siden at jeg begyndte bruge kreatin, så er det det samme hver eneste gang jeg løber tør for kreatin. Jeg tænker altid, eller nærmere så spørger jeg mig selv, hvorfor jeg endnu ikke har bestilt noget nyt kreatin. Det er simpelthen så dumt. Jeg ved at jeg bliver nødt til at følge min kreatin kur, og i stedet for at kunne have købt noget billigt kreatin på nettet, så er jeg nødt til at købe det dyre kreatin i centret. Det er simpelthen så dumt, og det dyre kreatin er ikke engang bedre. Det er altså håbløst det jeg har gang i, og som jeg endda sagde tidligere, så er det ikke første gang jeg har tænkt denne tanke, og altså skal igennem denne proces endnu engang.

Kreatin processen

Det første jeg skal gøre, er selvfølgelig at bestille noget nyt og billigt kreatin på nettet. Det gør jeg helt så hurtigt så hurtigt som muligt. Det tager ikke lang tid, og jeg gør det derfor altid lige med det samme. Uanset hvad der står for døren, så kan jeg lige nå at bestille kreatin inden jeg tager af sted. Det tager virkeligt ikke lang tid, og jeg er så glad for, at jeg kan gøre det så hurtigt. Det gør nemlig, at jeg hurtigst muligt kan komme videre med min dag. Det er altså virkeligt lækkert, og jeg ved virkeligt slet ikke hvad jeg skal gøre ved det. Det er altså super dejligt, og jeg er altså virkeligt glad for, at det nu endeligt er lykkedes mig at komme i gang med sådan noget.