Nye datingsites for kvinder, der søger tykke mænd

Ja, du troede måske, at du havde set alt – men det kan jeg fortælle ikke er tilfældet. I USA er der begyndt at skyde nye datingsites op, hvor kvinder har mulighed for at finde tykke mænd. Nu bor jeg ikke selv i USA, men i Aarhus, og derfor er jeg ikke helt sikker på, om der her er tale om reelle foretagender:
Jeg har svær ved at forestille mig et meget stort marked alene for kvinder, der søger tykke mænd. Så mange kvinder med en fetisch for fedt er der altså heller ikke. Til gengæld er der rigtigt mange tykke mænd, der ikke kan finde en kvinde, og jeg tror nærmere, det er her, nøglen ligger.
En klog sjæl har fået den idé at lave et datingsite, hvor alle de tykke og desperate mænd, der ikke kan finde en kvinde, kan melde sig til. I håbet om et datingsite, hvor der alene er kvinder, der eftersøger sådanne tykke mænd. Jeg kunne sagtens forestille mig, at rigtigt mange mænd gerne ville bruge adskillige hundrede kroner om måneden på at tilmelde sig et sådant site. Ligesom de gerne bruge tusindvis af kroner på at købe tøj specielt udviklet til tykke mænd; det viser sig ved at flere og flere webshops af den art popper op.
Jeg tror ikke du skal regne med at se datingsites i den nærmeste fremtid i Danmark, der alene targeter tykke mænd og smukke kvinder. Desværre. For det kunne da også være ret sjovt. Lad os nøjes med webshops, der alene sælger tøj til sådanne mænd – du kan fx finde sportstøj i store størrelser her.