Opbevaring i en lagerbygning

Nu har mine veninder efterhånden fortalt mig, ca. tusind gange, at jeg skulle overveje at tømme mit loft, og derefter finde en lagerbygning til opbevaring af de ting, jeg havde på mit loft. Jeg synes også det lyder genialt, at man kan betale lidt, og så opbevare sine ting, andre steder, end hos en selv. Samtidig ville jeg have plads til, at kunne bygge mit loft om, som jeg har tænkt på i lang tid.

 

Det bedste synes jeg ville være, at der ikke ville være brug for et sted til opbevaring for evigt. Jeg skulle derfor heller ikke betale for evigt. Jeg ville jo ikke altid skulle bygge om, og det at det koster ekstra at gøre det, ville kun motivere mig, og gøre mig hurtigere. Samtidig, så ville jeg nemt kunne flytte om, rundt omkring. Jeg har f.eks. længe tænkt på, at gøre mit køkken til spisestue, ved at slå en lille væk ned. Det ville også være nemt, hvis alle møblerne var væk.

 

Jeg tror jeg vælger opbevaring

Mit valg er på en måde taget. Jeg må bare finde den rigtige lagerbygning til at kunne gøre det. Jeg synes der skal være rigeligt med plads, for rimelige penge. Jeg ved faktisk ikke, om det bliver svært eller let at finde. Ellers så har et vennepar haft gode erfaringer med nogen, og jeg kan derfor henvende mig til dem, hvis jeg står på bar bund. Dog tror jeg ikke det bliver svært. Opbevaring af andres sager for penge, er efterhånden ret almindeligt.

 

En ting er jeg dog sikker på, nu. Jeg vil finde det bedste sted til opbevaring af mine ting. Især fordi jeg ikke vil betale for noget møg. Det gjorde jeg i min ungdom, da jeg var på ferier, og købte billigt skrammel. Nu er jeg vokset op, og vil sørge for, at det er kvalitet for pengene. Og så vil jeg også stille spørgsmål ind til de forskellige ting, så jeg er sikker på det er et sikkert og godt sted. Næsten hvis man skulle aflevere en hund på en hundepension.