Oprejsning ved psykoterapeut

Jeg har set flere der har rejst sig som mennesker efter at have haft en enkel behandling ved en psykoterapeut. Det er ret vildt, og jeg er overbevidst om, at en psykoterapeut er utroligt dygtig. Det er nemlig sådan, at der i dag er ret mange mennesker, der direkte overser hvor dygtige en psykoterapeut er. Det er helt til grin, for jeg vil næsten mene, at en psykoterapeut er den form for terapeut og psykolog der er bedst udannet. Alligevel vil det alligevel være en psykolog der oftest vil vinde prisen for dette. Det er dog en psykoterapeut, og jeg er sikker på, at når man har prøvet at være i behandling begge steder, så ved man også, hvor stor forskel der er. Det virker altså som om, at det er meget ens, men i virkeligheden, så forholder det sig faktisk sådan, at du med psykoterapi godt kan komme utroligt langt på kort tid. Sådan er det ikke ved en psykolog, og derfor vil jeg også mene, at det bedste altid vil være, at starte hos en psykoterapeut.

Start med psykoterapeut

Det vil være optimalt, altid at starte ved en psykoterapeut, og hvis man ikke får den nødvendige effekt, så kan man altså prøve en psykolog. Hvis det virker, så er jeg dog sikker på, at det er en form for placebo effekt. Uanset hvad så kan du i hvert fald godt regne med, at du har de bedste chancer med en psykoterapeut og ikke en almindelig psykolog. Jeg vil derfor også vælge at anbefale en psykoterapeut til en hver der har psykiske problemer, og der er slet ingen tvivl om, at det på et eller andet tidspunkt også er nødt til at gå op for dig, at jeg rent faktisk har ret i dette. Det er altså virkeligt fedt, og jeg er simpelthen så glad for at kunne dele ud af min viden om psykoterapeut.