Pas på hashmisbrug

Det er sjovt som jeg tit får af vide, at jeg skal passe på mit hashmisbrug. Det er jo som om, at folk går og tror, at de ved mere om det end jeg gør, og det kan altså godt irritere mig lidt. Det er helt klart også det, der er med til at irritere utroligt mange andre, der gerne vil af med deres hashmisbrug. Problemet er bare, at folk mange gange helst ikke vil af med deres hashmisbrug, og det kan jeg sådan set også godt forstå. Det er jo ikke ligefrem fordi, at det er det værst ei verden, og mange gange vil jeg faktisk mene, at et hashmisbrug kan være en god ting. Det er jo mange gange med til at fjerne fokus fra mange andre ting, og det er tit ting der er meget værre end et hashmisbrug.Det er altså lidt vildt at tænke på, og jeg syntes derfor også, at man skal passe meget på at kalde det for et hashmisbrug.

Negativt hashmisbrug

Det er jo som om, at hashmisbrug har en negativ lys til sig, og det mener jeg altså ikke er en god ting. Det er som om, at det helt af sig selv bliver en dårlig ting, når det bliver kaldt for et misbrug. Det er altså lidt en skam, når jeg mange gange mener, at det hjælper mere som medicin. Det er altså ikke fordi, at man skal gå og bruge det hele tiden, men hvis man har smerter indvendigt eller udvendigt, så er det slet ikke en dårlig ide med et hashmisbrug. Det er altså også derfor, at jeg vil mene, at man skal passe på med at kalde det for et hashmisbrug. Det er såmænd bare dumt, og jeg tvivler virkeligt på, at man får ret meget ud af at gøre det. Det er jo virkeligt ikke ret dumt, og jeg syntes sådan set også bare, at man skal vælge at gøre dette.