Ryan-Air vil prispresse de danske luftselskaber

Ryan-Air har – endeligt, ville nogle sige – meldt deres ankomst til Københavns Lufthavn.

Ryan-Air har i lang tid undgået de store europæiske lufthavne nær de store byer, da disse koster penge at bruge. Ved at gå efter de små lufthavne er Ryan-Air næsten blevet betalt af lufthavnene i stedet for at det er den anden vej rundt. Sådan er det ikke med Københavns Lufthavn, der har mange millioner passagerer hvert eneste år.

At Ryan-Air nu er en del af Københavns Lufthavn betyder, at EasyJet, Norwegian og andre lavprisselskaber vil blive presset på prisen. Alt i alt er dette rigtigt gode nyheder for de danske forbrugere, der kan se frem til endnu lavere priser på flybilletter i Europa.

Det betyder dog ikke, at de danske lufthavne er at kategorisere som ’billige’. Du kan fortsat spare mange penge ved at rejse fra Tyskland. Hamborg Lufthavn især er en billig fornøjelse, der ligger blot halvanden times kørsel syd for den danske grænse. Du kan nemt spare 20 % på dine flybilletter ved at flyve fra Hamborg lufthavn og tager I et par stykker afsted vil det være turen være ned til grænsen og halvanden time længere ned.