e cigaretter og damp

Sådan virker en elektronisk cigaret

For at betjene en e cigaret, skal du til købe en e-cigaret, som generelt har et batteri. E cigaretten ligner enten en elektronisk stang eller en cigaret,  den har et opladningsenhed, der fungerer via USB stik og et væg plugin eller bil oplader, e kjuice (med eller uden forskellige niveauer af nikotin), forstøvere (eller coils), forskelligt ekstra tilbehør som opbevaringsbokse og en brugervejledning. Sørg for altid at læse manualen til din ecigaret ellers kan du læse denne nybegynderguide til e cigaretter..

Ofte har e-cigaret batterier et lys til at informere dig om, hvornår de er færdig med at oplade. Det er en god ide at du har et ekstra batteri, når du oplader det andet batteri. Batteriets levetid varierer  meget fra e cigaret til e cigaret.

Derefter skal du samle din E cigaret.

Er e cigaretter sunde?

 

Der har været meget forskning omkring e cigaretter. En ting alle er enige om er, at e cigaretter IKKE er sunde. Så what’s the fuzz. For e rygere eller dampere så har det i lang tid været en antagelse, at det at bruge e cigaretter var meget mindre usundt end at bruge tobak. Sundhedsstyrelsen og Kræftens Bekæmpelse har advaret skarpt mod brugen af e cigaretter, så man mest af alt har fået fornemmelsen af at de syntes, at e cigaretter var endnu mere farligere end normal tobak. Det tyder dog på, at dampernes fornemmelse er noget mere rigtige. Et studie foretaget af de engelske myndigheder har for nyligt vist at brugen af e cigaretter er 95% mindre farlige end brugen af normal tobak. Du kan selv læse mere om studiet her på TV2 nyhederne, som har videreformidlet undersøgelsen til danskerne.