Sidste chance for et pillefyr

Hvis du ikke skynder dig, så mister du måske din chance for at få fat i et pillefyr, http://q-pro.dk/solvarme.htm. Der er nemlig ingen tvivl om, at det virkeligt er langt ude i fremtiden. Jeg er dog helt sikker på, at der før eller siden, nok kommer til at være nogle beviser på, at det virkeligt er muligt at finde ud af dette. Det er altså meget sjovt at tænke på, og jeg er sådan set helt sikker på, at uanset hvad der ender med at ske, så er jeg sikker på, at det med at sælge eller købe et pillefyr skal ske meget hurtigt.

pillefyrDet er nemlig sådan, at jeg er begyndt at være meget i tvivl om, at det rent faktisk er muligt at kunne købe eller sælge et pillefyr i fremtiden. Der snakker jeg selvfølgelig ikke om et par år, men mange år. Det er altså virkeligt ude i fremtiden, og jeg håber virkeligt er det ikke kommer til at vise sig. Det er altså sådan, at jeg virkeligt også regner med at finde ud fa, hvad der rent faktisk foregår. Specielt indenfor pillefyr, sker der lige nu en helt masse.

Aktivitet med pillefyr

Der bliver altså lavet en masse hemmelige aftaler om pillefyr i stor mængder, og det er meget svært at finde ud af, hvad der rent faktisk foregår. Det er altså lidt sjovt at tænke på, og uanset hvad der ender med at ske, så er jeg helt sikker på, at det virkeligt nok skal ende med at fungere. Jeg er altså helt sikker på, at jeg før eller siden også nok skal ende med at fungere i det store billede. Det er altså meget sjovt. Det er også sjovt, fordi jo flere jeg snakker med om at købe et pillefyr nu inden det er for sent, og i er nødt til at bruge andre måder at varme jeres huse op på. Jo mere sikker bliver jeg i min sag.