Snorkeskinne er god mod snorken

snorkeplasterJeg er gift med en mand som snorker en del. Det kommer lidt i perioder, der er nogle ting, som kan forværre snorken og gøre den mere kraftig. For eksempel når min mand er forkølet eller har drukket alkohol. Det har til tider været en udfordring for os at han snorker så kraftigt. Jeg er hjemmehjælper og skal derfor rigtig tidligt op når jeg skal på arbejde. Jeg har tit følt mig uudhvilet og træt når jeg er vågnet om morgenen. Jeg har været vågen adskillige gange i løbet af natten for at puffe til min mand fordi han snorker. Det er bare ikke sjovt at skulle ud op en cykeltur på 15 km og så have en 8 timersvagt med 4-5 usammenhængende timers søvn i bagagen. En af de ældre på plejecentreret hvor jeg arbejder spotter med det samme når jeg har haft en af de nætter. Så laver hun en kop stærk kaffe til mig og vi hygger lidt. Hun er rigtig sød. Jeg er glad for mit arbejde og vil gerne kunne udføre det godt med udhvilet øjne og god tålmodighed. Derfor var det nødvendigt for mig at finde en eller anden form for anti snorken til min mand. Det fandt jeg i form af en snorkeskinne. Den forærede jeg min mand for 3 måneder siden og siden da har jeg sovet meget bedre. Det kan mærkes på min daglige energi og det er jeg rigtig glad for.

 

Glad for snorkeskinne

Min kone gav mig for tre måneder siden en snorkeskinne og det har hun nydt godt af. Jeg har aldrig været bevidst om at min snorken faktisk også påvirkede mig selv, men det kan jeg mærke nu efter jeg er begyndt at bruge min snorkeskinne. Jeg føler mig meget mere frisk når jeg vågner og jeg har bedre energi til de daglige gøremål. Det er rigtig rart at min snorkeskinne har, kunne hjælpe os.